Molnbaserade lösningar för ditt företag

Entreprenörer, se hit! Sitter du och tragglar med ett analogt telefonisystem? Ganska opraktiskt, eftersom du inte sitter på ett fast kontor utan rör dig mycket. Marknätet planeras om, internet är framtiden. Ett rörligt företag redo att växa behöver en molnbaserad växel.

För att effektivisera sin kontaktbarhet men också göra det möjligt för dig och dina kollegor att vara rörliga i ert dagliga arbete, behöver ni tänka om vad gäller er stationära marktelefoni. För det första är kopparnätet påväg att försvinna, men det är egentligen ditt sista problem. Det viktigaste är att inte behöva stationeras för mycket på en specifik plats; en entreprenör är en egenföretagare i ständigt språng. Samtidigt vill du skilja på din privata telefon och ditt företags. Ett smart tips är helt enkelt att låta företagets telefoni ske med hjälp av internet. Det kan du enkelt göra med molnbaserad telefonväxel från Soluno. De underhåller tjänsten åt er så att ni kan fokusera på annat.

Underhållsfritt och mobilt

Det som talar absolut mest för att tänka nytt och modernt när det gäller din telefoni är att en fast telefon är viktig för företagets stabilitet och kontaktbarhet. Du vill också enkelt kunna växla mellan dig och dina kollegor, för att underlätta för era kunder att nå rätt person snabbt. Och så vill du inte behöva underhålla tekniken. Moderna företag, både stora och små, arbetar inte lika platsbestämd idag som man gjorde för tio år sen. Dessutom avvecklas hela tiden marktelefonin (exempel här) och den är inte alls lika pålitlig längre beroende på var du bor.

Det finns många sätt att använda smarta molnlösningar på, varför inte som podduon Måns ulvesson och Karl Rosander om det går att läsa om i breakit.se?

En forskningsrapport som presenterats är att småföretagare får högre livskvalitet i slutet av livet. Man trivs bättre med det man gör och kommer närmre själva idén med sitt företagande. Man står helt enkelt närmre sin hobby. Molnbaserade lösningar på telefoni och växel är kostnadseffektivt och enkelt, och du slipper därför traggla med sådant som tar bort ditt fokus från det du brinner för att göra.